Dagen ble bra den

 ( bildene er lånt fra nettsiden: https://pixabay.com/)

Jeg var ikke sikker på om jeg skulle skrive denne posten i det hele, fordi det er mange delte meninger om det, og da ble det litt sånn der, men jeg hiver meg i det, for jaja, hvis noen sier noe så får det så bare være, jeg er jo vant til slike ting uansett,.Så får det heller stå sin prøve.

Jeg har i lang lang tid slitt med vekten, men da jeg ble henvist til Sus ( Stavanger Universitet Sykehus) så var jeg først på pasientskole, for å  snakke med sykepleier, for å så få time hos kirurg. Men om det er rett å si dessverre vet jeg ikke men jeg sier det, så  ble jeg veid og funnet for lett men jeg hadde prøvd alt, opphold, tabletter osv osv... men ingenting fungerer i lengden. Vekta øker og ja... så jeg søkte meg til Bærum og fikk time hos ernæringsfysiolog, hvor jeg fikk vite at jeg kom med videre men jeg måtte på kurs, 1 dag i uken i 8 uker. Jeg har ikke noe problem med det men jeg spurte om det fantes en mulighet at jeg kunne få time hos kirurgen slik at jeg slapp den lange reise veien, snakker om 65 mil liksom, en vei, og det fikk jeg, det vil si... jeg måtte ha kirurgi undervisning før legen men jeg fikk alt på en og samme dag. Så i dag var den store dagen. Jeg troppet opp, overbevist om at jeg igjen gikk mot et avslag men det fikk briste eller bære, og jeg hadde sikkert 100 vis av slike i både magen og blodet.

Vi hadde fått vite at ingen av de som var på kurset, verken de som var faste eller oss "gjestene" ville få time hos kirurgen før i perioden Oktober-Desember, og at oppstart tidligst var i Januar slutten.  Så da jeg kom til legen, forklarte hvorfor jeg ønsket dette så mye samt at jeg var så bestemt så kan man si at dagen endte veldig bra, eller møte fordi... jeg fikk time til Gastric Sleeve. Grunnen til at det ble den var på grunn at BMI min ikke er for høy samt at siden jeg har slitt med at kroppen tar opp vitaminer og slike ting så er dette en bedre måte for meg. Så nå er det jeg må skjerpe meg, jeg må vende meg til å snu tankegangen min. Jeg får bare denne sjansen, jeg får ikke flere.  Så jeg ser frem til å få en lettere hverdag. For mange handler dette med overvekt operasjoner om at de tror de man velger en enkel måte, men det er ikke det, de som sier slike ting vet ikke hva som ligger bak det. Og det er ikke noe man bare kan bestemme seg for en morgen og så bli operert, ( da snakker jeg ikke om private) men det er en lang prosess. Men jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal snakke så mye om dette , med vekt og slik fordi man ikke vet hvem som leser denne bloggen, så jeg kommer ikke til å skrive så mye om dette men klart at det kommer inn nå siden dette er en blogg om min hverdag, så jeg håper dere tilgir meg for det. 

 

Jeg vet at jeg burde vært i seng nå men kom hjem for under 2 timer siden og jeg er rett og slett for oppstykket for å få søvn. Så det må nok bli en slags døgning i dag ja. Det blir jo supert bra når jeg skal jobbe full dag i morgen, men men . Og jeg savner mannen min. Men han koser seg i Polen med S og K og M så det er jo fantastisk bra,gleder meg til å høre mer fra oppholdet deres.  Så jeg har satt meg ned under teppe, og tekoppen og koser meg. Prøver å samle meg litt. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

chanettshverdagsblogg

chanettshverdagsblogg

42, Time

En glad jente. Gift med verdens beste

Kategorier

Arkiv

hits